در نمای بیرونی لاماری ایما هیبرید، سپر و جلوپنجره متفاوت با نسخهی تمام بنزینی دیده میشود.
اما توی ایران این ماشین میشه میلیاردی و لوکس و افراد پولدار میرن سراغ اش، به هیچ عنوان هم نمیشه قسطی خرید حتی اگه بخوان قسطی بدن.
بنظرم در کنار نسخه فعلی ، نسخه فول هیبرید عرضه بشه کافیه!
از سویی لاماری ایما برقی، شانس کمی برای ورود به ایران دارد و از نظر اقتصادی باتوجه به قیمت بالای این خودرو و ارزانی بنزین، توجیه تجاری ندارد.
بزرگترین مشکل لاماری ایما، نداشتن تجهیزات کامل به عنوان یک خودروی لوکس است. بسیاری از تجهیزات ایمنی و رفاهی مدل های اصلی در ایما حذف شده اند. در بعد فنی تاخیر در عملکرد دریچه گاز و پاسخ دیرهنگام به پدال گاز مخصوصا در زمان داغ شدن گیربکس هم مشهود است.
در ادامه این مطلب با جدیدترین ماشینهای چینی بیشتر آشنا خواهید شد. با تکراتو همراه باشید.
عقب ردیف دوم برقی با حرکت عرضی دستی+گرمکن و سردکن اتوماتیک+زیر آرنجی-میز و جالیوانی-ردیف سوم تاشو
پایداری کنترل کشش-کنترل پایداری-ترمز ضدقفل-توزیع نیروی ترمز-ترمز کمکی-ترمز اضطراری
۹ خرداد ۱۴۰۲ ایموبلایزر چیست؟ اجزا، عملکرد و هر آنچه باید بدانید
سلام،یکی از ویژگی های فرمان لاماری که در جایی بهش اشاره نشده،حالت تنظیم فرمان خودرو هست،فرمان خودرو به صورت برقی در سه حالت استاندارد،راحت و اسپرت تنظیم میشه اما چیزی که بیان نشده این هست که فرمان به صورت دستی علاوه بر بالا و پایین تنظیم get more info کردن(مانند اغلب خودرو ها)،به صورت کشویی قابلیت عقب-جلو بردن را هم دارا میباشد یعنی میتوان فرمان خودرو را یا به سمت خود یا به سمت صفحه کیلومتر حرکت داد.این ویژگی رو بعد از ۱۳ تا کار متوجه شدم.
در ابتدا باید از سکوت کابین در زمان استارت و حرکت در سرعت های پایین تمجید کرد. با فشردن بیشتر پدال گاز و فعال شدن توربوشارژر، صدای موتور به وضوح افزایش می یابد که البته بازهم آزاردهنده نیست.
فقط به دوخت الماسی درب ها و چوب طبیعی داشبورد و چرم صندلی ها توجه کنید بعد دیس لایک بدید
از این خودرو به عنوان اولین خودروی الکتریکی تولید انبوه مجهز به لیدار یاد میشود.
بازار خودروهای صفر کیلومتر ایران در بازه قیمتی یک تا سه میلیارد تومان، کاملا به شرکتهای چینی اختصاص دارد. هرچند که غالب مردم کشور ما با درآمد پایین، نمیتوانند خریدار این محصولات باشند؛ اما آمار فروش سالانه ۱۵۰ هزار دستگاه برای مدیران خودرو، اهمیت مدلهای چینی در بازار ایران را نشان میدهد.